Massages


Wellness massage

Keuze uit: 30 minuten - 60 minuten - 90 minuten

 

Een Wellness massage is een ontspannende maar stevige massage waarbij de spieren lekker los worden gemasseerd.


Lomi Lomi massage

Keuze uit: 30 minuten  -  60 minuten  -  90 minuten -  120 minuten

 

Een heerlijke exotische massage afkomstig uit Hawaii, uitgevoerd in mooie, lange en vloeiende bewegingen over de volle lengte van het lichaam. Hierbij wordt met de handen en de onderarmen gemasseerd. 


Traditionele Thaise massage

Keuze uit: 30 minuten - 60 minuten - 90 minuten - 120 minuten

 

De Traditionele Thaise massage is een van 's werelds oudste geneesmethoden, de Thaise massage noemt men ook wel 'yoga for lazy people'

je  wordt bewerkt met knieën en ellebogen en soms met mijn volledige gewicht.

De massage beoogt het lichaam te harmoniseren, blokkades los te maken, Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke klachten als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. 


Traditionele Thaise voet / been massage

 keuze uit: 30 minuten  -  60 minuten

 

Bij deze massage worden je voeten, onderbenen en knieën heerlijk gemasseerd. 

Onder je voeten werk ik met massage stokje die de druk punten stimuleert. De Thaise voet / been massage haalt mensen letterlijk

''uit hun hoofd'' en je loopt de dag erna op ''wolkjes''


Hot Stone massage

keuze uit: 60 minuten - 90 minuten

 

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. Het hele lichaam wordt gemasseerd.


Cupping massage

keuze uit: 30 minuten - 60 minuten - 90 minuten

 

Cupping is een zeer oude, Oosterse techniek die haar oorsprong vindt in China. Bij cupping massage wordt niet alleen met de handen gemasseerd, maar wordt ook gebruik gemaakt van polyester cups. Deze cups worden vacuüm gezogen op de huid, waardoor er een zeer diepe werking va uit gaat.

Door de sterke stimulatie van de doorbloeding van de huid, wordt de afvoer van afvalstoffen in de huid en de spieren verbeterd. Daarnaast wordt het bindweefsel weer zacht en soepel wat meteen een effect heeft op onderliggende spierknopen.


Stoel massage

Keuze uit: 10 minuten  -  20 minuten

 

Een stoelmassage is een massage, waarbij je gaat zitten op een speciale massagestoel en je (boven)lichaam gemasseerd wordt. Stoelmassages worden steeds vaker ingezet als middel tegen stress en andere werkgerelateerde klachten, omdat je tijdens de stoelmassage helemaal tot rust kunt komen. Hierdoor neemt de productiviteit en energie op de werkvloer toe.

 

Vraag naar de mogelijkheden voor stoelmassages door Massage Natasja op locatie.